Wedstrijdcrew

Wedstrijdcrew

Over deze dansstijl

Naast dansen in een reguliere les, bieden wij dansers ook de mogelijkheid om in wedstrijdcrews te dansen. Wedstrijdcrews hebben eigen, strengere trainingen waarin van de dansers verwacht wordt gelijk, met uitstraling en in posities te dansen. In deze trainingen zal diep worden ingegaan op de uitvoering van de passen (goede afwerking, felheid) en ook aandacht worden besteed aan verschillende tricks. Van de dansers wordt verwacht dat zij zoveel mogelijk aanwezig zijn bij trainingen en stukken dans ook buiten de training oefenen.

Verder is het volgen van minimaal één reguliere les/showcrew training per week verplicht. Dit, zodat de danser buiten de wedstrijd mix ook andere dansstijl leert en zo het dansniveau hoog kan houden.Deze teams van circa acht dansers leren een dansroutine aan van enkele minuten, welke wordt aangeleerd op basis van een eigen ontworpen Hiphop-mix. Vervolgens nemen de teams deel aan wedstrijden en verzorgen zij optredens en demo’s.

Dansers komen in een wedstrijdgroep via een selectie dag of wanneer ze positief opvallen in de les en geselecteerd worden. JDV heeft drie wedstrijdcrews, namelijk: Queen Beatz (teens), The Legends (youth) en New Crew (adults)!

Back to Top