Events

Jay’s Dance Vision is dé dansschool op het gebied van Kidsdance, Hiphop, Dancehall en DanceFit in Heerlen! Naast het verzorgen van reguliere lessen en special crew trainingen, verzorgen en organiseren wij voor onze leden ook diverse ‘Events‘ door het jaar heen!

Het grootste en meest bekende event van onze dansschool is JDV Can Dance! Dit event vindt jaarlijks aan het einde van het dansseizoen plaats in het Cultuurhuis te Heerlen. Tijdens dit event laten alle groepen van JDV zien wat zij door het jaar heen geleerd hebben. Op een mooi podium, vol in de schijnwerpers en met een enthousiast publiek, zorgen onze dansers voor twee spetterende voorstellingen! De twee voorstellingen worden aangevuld met de JDV Loterij en diverse merchandise stands. Naast de reguliere lessen, verzorgen ook onze show-en wedstrijdcrews meerdere optredens.

Bovendien zullen er ook twee speciale shows getoond worden, namelijk de ‘Kidsshow‘ en ‘Adultsshow‘. De naam doet het natuurlijk al vermoeden; de ‘Kidsshow’ is een show die uitsluitend uitgevoerd door de kiesgroepen, en de ‘Adultsshow’ is een show waaraan alleen adults deelnemen.

Ook onze jaarlijkse ‘Carnavalsoptochten‘ behoren tot typische JDV events. Ieder jaar lopen wij mee in de Heerlense optochten: Kinderoptocht, Grote Optocht en de Lichtstoet. Tijdens de optochten verzorgen wij een creatieve en thema specifieke show voor het publiek langs de kant, dat ieder jaar wel weer onze show weet te waarderen. Ook de jury van de carnavalsoptochten merkt ons op en beloonde ons dit jaar met een ‘Tweede Prijs’ en de ‘Wisselbeker’. Niet alleen de show is in een bepaald thema gegoten, ook de kleding, schmink en wagen zijn volledig aan het thema aangepast.

Naast de twee bovenstaande grote events, hebben we ook nog enkele kleinere events, waaronder de ‘JDV Hangout, ‘JDV Workshop-dag’ en ‘JDV Goes Blacklight’. Deze events vinden bijna jaarlijks plaats en worden erg gewaardeerd en bezocht door onze leden.

Kortom: vind jij het leuk om naast het volgen van je lessen ook deel te nemen aan diverse events? Dan ben je bij JDV aan het juiste adres!


 

Back to Top