Great Teachers

Jay’s Dance Vision is dé dansschool op het gebied van Kidsdance, Hiphop, Dancehall en DanceFit in Heerlen! Ons succes wordt o.a. gecreëerd door ‘Great Teachers’, goede lesgevers.

Het JDV-Team bestaat momenteel uit zes gepasioneerde lesgevers (en één administratief medewerker), welke keer op keer energiek, fris en enthousiast voor de les staan. Iedere les proberen zij het beste in zowel zichzelf als de dansers naar boven te halen. Door lessen van elkaar te volgen en regelmatig deel te nemen aan externe workshops, worden zaken als kwaliteit, creativiteit en niveau op peil gehouden.

Bovendien garandeert JDV kwaliteit en creativiteit door iedere lesgever een opleiding te bieden. Dit door JDV zelf opgestelde opleidingsprogramma doorloopt iedere lesgever, waarbij theorie en praktijk gecombineerd worden. Naast kennis over de opbouw van een les, vinden wij het ook belangrijk dat onze lesgevers kennis hebben over de roots van de betreffende dansstijlen.

Ook aspecten als EHBO en communicatie zijn erg belangrijk en worden dan ook uitvoerig besproken. Gezien onze professionele, uitgebreide en educatieve wijze van leren, mogen wij ons sinds januari een erkend leerbedrijf noemen.

Zoals hierboven vermeld, vinden wij communicatie erg belangrijk. Naast externe communicatie met bijvoorbeeld leden, speelt interne communicatie ook een cruciale rol. Om op de hoogte te blijven van de stand van zaken van de dansschool, vergadert het JDV-Team één keer per drie maanden, waarbij allerlei zaken besproken en geëvalueerd worden.

Kortom: doordat wij kwaliteit, creativiteit, niveau en communicatie garanderen, zorgen wij ervoor dat we ervaren en professionele lesgevers voor onze lessen hebben staan: Great Teachers!

Wil je meer over onze lesgevers weten? Klik hier!

Back to Top