ONTMOET: CHELSEA


Binnenkort, op zaterdag 11 april, bestaat onze dansschool maar liefst 10 jaar en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom stellen we de komende weken graag een hoop loyale leden vanaf het eerst uur aan jullie voor

Deze week beginnen we met Chelsea!

Hoii,

Mijn Naam is Chelsea, 20 jaar oud, en dans inmiddels ruim 12 jaar. Van deze 12 jaar, dans ik letterlijk vanaf dag 1 bij JDV! Toen Jeannine besloot een eigen dansschool te openen, twijfelde ik geen moment en besloot te starten bij JDV. Toen ik begon met dansen was Hiphop mijn favoriete dansstijl en daar is inmiddels Dancehall bijgekomen.

Het leukste dat ik heb meegemaakt in al die jaren dansen bij JDV zijn de diverse danskampen en de Wereldkampioenschappen in Glasgow, 2014! De twee leukste evenementen binnen de dansschool vind ik de carnavalsoptochten en jaarlijkse eindshow: JDV Can Dance.

Ik raad JDV aan bij vrienden en familie, omdat het een hele gezellige dansschool is waar iedereen welkom is, ook als je nog nooit gedanst hebt! Daarnaast heeft JDV lessen voor jong en oud, dus voor ieder wat wils. In al deze jaren heb ik nooit getwijfeld om te stoppen met dansen, en ik zal dan ook nog een hele tijd blijven dansen bij JDV.

Tenslotte hoop ik dat ondanks het corona virus, 2020 veel goeds biedt voor de dansschool.

Liefs, Chelsea