Batman Alaaf


Na twee intensieve optochttrainingen, veel geknutsel aan de kar en kleding, en andere voorbereidingen, was het op zaterdag 25 februari eindelijk zo ver: de eerst optocht van 2017 met onze ‘Batman act’!

In de Kinderoptocht liepen we mee als nummer 9 en zorgden we ervoor dat de straten van Heerlen overspoeld werden met onze te gekke show. Het publiek langs de kant gaf duidelijk aan de show super vet te vinden en ook de jury heeft ons niet gemist. We ontvingen de 2e prijs van de Iereroad!

Op zondag liepen we mee in de Grote Optocht en opnieuw was het publiek erg enthousiast! Jeannine werd zelfs geïnterviewd door de TV ploeg van L1 en onze show was mooi te zien.

Dinsdag 28 februari was het helaas al weer tijd voor de laatste optocht, namelijk de Lichtstoet. Gelukkig bleef het droog en konden we onze ‘Batman act’ super uitvoeren. De vele lampjes i.c.m. met de rookmachine, creëerden een echt ‘superhelden effect’!

Na drie geweldige optochten, was carnaval helaas weer voorbij, maar wat was het ontzettend leuk. We willen graag in het bijzonder de volgende personen bedanken voor hun bijdrage om de optochten tot een succes te laten komen: Pascal van Graven, Minou van Graven, Frank van Wissen, Veronique Winthagen, Leny Crapels, Petra Schriever, Nathalie van Wissen, Ivana van Wissen, Thessa Winthagen, Naomi Slenders, Jim Paulissen, Sjo Crapels, Seun Ireumiobe, Michelle Lommen, Kim Schriever, Wendy Evers, Ron Gulikers en de ‘afbrekers’ van de wagen.

Daarnaast willen we ook graag onze sponsoren bedanken: Glazenwasser-en schoonmaakbedrijf van Graven, Schoonbroodt Staalconstructies, autorijschool NXXT en Shano Kappers.

Tot slot willen we natuurlijk ook alle deelnemers bedanken die ervoor gezorgd hebben dat onze ‘Batman act’ geweldig is uitgevoerd. Namens het hele JDV-Team: iedereen bedankt!  

Deelnemers: Ayla, Chelsea, Bram, Thessa, Danee, Veronique, Chyara, Jesse, Rachel, Rodney, Sharon, Marco, Sarah, Zina, Cheyenne, Isabella, Sabine, Naomi, Ilse, Benthe, Shannay, Babet, Imadé, Minou, Eva, Faye, Bente, Britt, Teddy, Demi S, Demi K, Ashley, Sanne, Angèle, Destiny, Floor, Mishardeny, mama Mishardeny, Zsuzsa, Fleur, Lynne, Zayenne, Fleur, Ella, Noa, Wendy, Jeanelle, Nayla, Jurina.