Blacklight succes


Op zondag 27 november vond voor het eerst JDV Goes Blacklight plaats. In totaal schreven maar liefst 30 kids en teens zich in voor deze leuke activiteit, waarbij alles in het teken stond van blacklight.

Rond 12 uur ‘s middags stroomden de eerste kids en teens binnen om hun gekregen shirtjes te ‘kleuren/ontwerpen’. Onder het genot van wat lekkers en wat te drinken, werden de mooiste shirtjes geverfd en rijkelijk gedecoreerd. Vervolgens kregen de kids van Naomi en de teens van Jesse, een choreografie aangeleerd met ‘speciale effecten’. Zo dansten de teens met aan hun rechterhand één handschoen. Nadat iedereen deze choreografieën onder de knie had, was het tijd voor een korte pauze met wederom wat lekkers te eten en drinken.

Na de pauze kregen de kids en teens gezamenlijk een choreografie aangeleerd, waarbij in de door hun zelf gemaakte/geverfde shirtjes werd gedanst. Het zag er fantastisch uit en binnenkort zullen de eerste video’s en foto’s verschijnen op onze site en andere sociale media.

Wij hopen dat iedereen het een super leuke middag heeft gevonden en hopelijk tot volgend jaar!