Boeking

Jay’s Dance Vision is dé dansschool op het gebied van optredens en shows voor evenementen, feesten en partijen. Wij combineren Passion, Fun & Quality om onze dansers te laten stralen voor elke gelegenheid!

Naast het verzorgen van reguliere lessen, hebben wij ook Show- en Wedstrijd Crews, welke voor diverse gelegenheden in staat zijn om een show/optreden te verzorgen.

Momenteel hebben wij drie Show Crews, namelijk: Move Up (kids), Vybz (teens) en Fusion (Adults). In iedere Show Crew zitten tussen de 5 en 15 dansers en worden getraind door verschillende coaches. In hun show verwerken zij diverse dansstijlen, waaronder Hiphop, Dancehall en Housedance. Iedere week trainen zij om hun show te verbeteren, nieuwe stukken toe te voegen etc.

Naast hun ‘eigen’ show, zijn zij ook in staat om optredens voor specifieke doeleinden, zoals bruiloften en verjaardagsfeesten, te verzorgen.

Naast onze showgroepen, hebben wij maar liefst vijf Wedstrijd Crews namelijk: Future (kids), Fresh Fire (teens),  Royalty (Youth), Unity (Adults) en Mega Crew (Mixed). Deze crews trainen twee keer per week en worden klaargestoomd om op de wedstrijdvloer te knallen. Verspreid over het jaar heen nemen deze groepen deel aan ongeveer acht wedstrijden.

Tijdens de trainingen wordt veel aandacht geschonken aan zowel ‘synchroon’ gaan, spat gelijkgaan, als de uitstraling en performance, waarbij de verschillende dansstijltechnieken gewaarborgd dienen te worden.

In het verleden verzorgden wij optredens voor/tijdens o.a. Koningsdag, KidsWeekend Heerlen Centrum, Serious Request 2015, Heropening Winkelcentrum ’T Loon, Sjpasmusical Theater Heerlen, Corio Tropical, 5 jarig bestaan Mackintosh Company, Berden Rocks, diverse bruiloften, carnaval revues en prinsenproclamaties.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een optreden van onze crews, aarzel niet om met ons contact op te nemen!

Voor beeldmateriaal van diverse optredens, kunt u terecht op ons YouTube kanaal en andere sociale media.

Jeannine Crapels:  info@jaysdancevision.nl of 06-45240612

Back to Top