CARNAVAL 2020


Wegens succes zijn de inschrijvingen verlengd! De carnaval komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe optocht-show! Afgelopen jaren zijn we erg opgevallen met diverse thema’s waaronder Lion King en Batman. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij en hebben we als thema: Aladdin! Er wordt een waanzinnige show voorbereid met verschillende personages uit de bekende Disneyfilm. Niet alleen leden van JDV kunnen deelnemen, ook familieleden, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom!

Optochttrainingen:

  • Optochttraining 1: zaterdag 08 feb in gemeenschapshuis Welten van 13.00u tot 14.30u.
  • Optochttraining 2: donderdag 13 feb in gemeenschapshuis Welten van 18.30u tot 20.00u.

Optochtplanning:

  • Zaterdag 22 feb 2019: Kinderoptocht Heerlen centrum (tijden volgen nog!)
  • Zondag 23 feb 2019: Grote optocht Heerlen centrum (tijden volgen nog!)
  • Maandag 24 feb 2019: Optocht Heerlerbaan (tijden volgen nog!)

Deelname
Deelname bedraagt slechts €12,50 (ongeacht het aantal optochten dat je mee loopt), zodat de organisatiekosten gedekt kunnen worden. Denk hierbij aan inschrijfkosten, kosten voor de kleding, schmink, muziekinstallatie, aankleding van de wagen etc.

Kleding
Dit jaar is het tevens mogelijk om een meerprijs van €10,- te betalen voor je outfit. Dit is als aanvulling op je basis-outfit en dit zullen handsieraden en een typische ‘harembroek’ zijn. Deze aanvullingen zullen gebruikt worden om je outfit te verrijken en mag je na de optochten natuurlijk zelf houden in tegenstelling tot je basisoutfit. De meerprijs is echter optioneel en dan ook niet verplicht.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je ontzettend leuk om deel te nemen aan de optochten? Wegens succes zijn de inschrijvingen verlengd tot zondag 19 januari 2020, dus: lever snel je briefje in bij jouw lesgever!

Let op:  alleen wanneer de betaling voldaan is, ben je ingeschreven voor de optochten.
Let op: annuleren kan kosteloos tot woensdag 15 januari 2020, je krijgt dan je geld terug.
Let op: je dient minimaal bij één optochttraining aanwezig te zijn.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden!