Carnaval 2023


We hebben opnieuw heugelijk nieuws: na een afwezigheid van twee jaar komen de carnavalsoptochten er weer aan! In 2020 en de jaren daarvoor hebben wij ieder jaar in vele optochten meegelopen met thema’s als Aladdin, Lion King en Batman. Ook in 2023 zijn wij weer van de partij en lopen we de optochten mee met het thema: Harry Potter – JDV betovert Heerlen! Er worden een waanzinnige wagen en show voorbereid met verschillende personages uit de bekende filmreeks. Net als andere jaren zullen we niet de optocht lopen, maar dansen! De dans is op instapniveau, dus ook familie en vrienden kunnen meedoen. Het is de bedoeling dat je minimaal één van de trainingsmomenten aanwezig bent om de dans aan te leren. Wil je wel van de partij zijn, maar liever niet dansen? Dan zijn we ook erg blij met mensen die voor ons flyers willen uitdelen. Opnieuw zullen plezier en samen carnaval vieren centraal staan.
Optochttrainingen – Gymzaal De Doom:
  • Optochttraining 1: zaterdag 11 februari: 13.30u-15.00u
  • Optochttraining 2: donderdag 16 februari: 18.30u tot 20.00u.
Optochtplanning – exacte tijden volgende t.z.t:
Zaterdag 18 feb 2023: Kinderoptocht Heerlen centrum
  • Zondag 19 feb 2023: Grote optocht Heerlen centrum
  • Maandag 20 feb 2023: nader te bepalen
Deelname
Deelname bedraagt slechts €15,- (ongeacht het aantal optochten dat je meeloopt), zodat de organisatiekosten gedekt kunnen worden. Denk hierbij aan inschrijfkosten, kosten voor de kleding, schmink, muziekinstallatie, aankleding van de wagen etc.
Kleding
Dit jaar is het ook weer mogelijk om een meerprijs van €10,- te betalen voor je outfit. Dit is als aanvulling op je basis-outfit en dit zullen Harry Potter gerelateerde gadgets zijn. Deze aanvullingen zullen gebruikt worden om je outfit te verrijken en mag je na de optochten natuurlijk zelf houden (dit in tegenstelling tot je basisoutfit). Ter verduidelijking; De extra accessoires en gadgets zijn optioneel. In totaal zouden de kosten dan € 15 + € 10 = €25.
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je ontzettend leuk om deel te nemen aan de optochten? Lever dan jouw briefje  en het deelnamegeld in bij jouw lesgever vóór 15 januari 2023. Het is ook mogelijk om je via het Google Form in te schrijven, klik hier!