CORONAVIRUS


Update 3 corona virus:

Beste JDV’ers,

Nadat wij al afgelopen vrijdag preventief onze deuren hebben gesloten, hebben het Kabinet en RIVM afgelopen weekend afgekondigd dat sportscholen voorlopig moeten sluiten. Wij geven hier uiteraard gehoor aan, in de hoop dat de maatregelen helpen bij het in toom houden van het virus.

Het is niet te voorspellen hoe de komende weken gaan verlopen. Wij werken aan diverse mogelijkheden om lessen via video aan te bieden en bespreken compensatie mogelijkheden. Wanneer er vanuit het Kabinet ofwel het RIVM duidelijkheid komt over wanneer wij de deuren weer kunnen openen, zullen wij een concreet plan communiceren.

Wij willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld. Wij vinden de gezondheid van zowel de dansers als betrokkenen het allerbelangrijkste, en daarom: let op elkaar en stay safe.

Met vriendelijke groet,
Team JDV

Update 2 corona virus:

Beste JDV’ers,

In navolging van de berichtgeving over en de impact van het coronavirus, hebben wij besloten dat we alle lessen en evenementen die t/m 31 maart plaatsvinden, opschorten. Dit betekent dat al onze lessen de komende weken NIET doorgaan. Het optreden van 28 maart gaat eveneens NIET door.

De adviezen van het RIVM houden we nauw in de gaten en zodra er een update is, informeren wij jullie direct.

Wij betreuren het feit dat we deze moeilijke beslissing hebben moeten nemen, maar de gezondheid van onze leden en betrokkenen staat natuurlijk voorop! Team JDV hoopt op jullie begrip voor deze beslissing en bij vragen, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Team JDV

Update 1 corona virus:

Hallo JDVers,

Het coronavirus beheerst momenteel het nieuws en er worden in Nederland diverse maatregelen genomen. Ook voor JDV zijn er gevolgen: onze wedstrijd van komende zondag is afgelast en daarnaast moeten we afwachten of komende evenementen doorgaan.

Wij houden alle nieuwsberichten in de gaten en zullen de adviezen van het RIVM opvolgen. Vooralsnog kunnen onze lessen doorgaan.

Het nieuwsbericht van de Nieuwe Nor (gesloten tot eind maart) geldt NIET voor onze lessen.

Om verspreiding geen kans te geven, willen we vragen om het volgende:
– blijf thuis bij griepklachten (koorts, hoesten, niesen),
– vermijd lichamelijk contact met elkaar en
– was regelmatig je handen.

Met vriendelijke groet,
Team JDV