Lion King Succes


Inmiddels is de carnaval weer voorbij, maar wat was het een super leuke carnaval! Met dit jaar het thema Lion King liepen we voor het 8ste keer mee in de Heerlense carnavalsoptochten.

Na vele voorbereidingen en twee optochttrainingen, waren we klaar om Heerlen onze versie van de Lion King te laten zien. Op zaterdag 10 februari liepen we als eerst mee in de Kinderoptocht. Het publiek aan de kant was erg enthousiast over onze show en ook de jury merkte ons op. We werden beloond met zowel een Tweede Prijs als de Wisselbeker!

Op zondag 11 februari liepen we mee in de Grote optocht van Heerlen. Ondanks het slechte weer in de ochtend, klaarde het in de middag op. Opnieuw met veel enthousiaste dansers trokken we met onze wagen door de straten van Heerlen.

Als laatste liepen we op dinsdag 13 februari mee in de lichtstoet van Heerlen. Zowel onze wagen als de dansers waren versierd en gedecoreerd met allerlei lampjes. Het publiek langs de kant wist wederom onze show erg te waarderen.

Kortom: het was een super carnavalsseizoen!  Wij willen graag alle vrijwilligers, dansers en sponsoren bedanken voor hun inzet en enthousiasme, en hopelijk tot volgend jaar 🙂