Danskamp


Yeah, terug van weg geweest!

Waarschijnlijk heb je het al vernomen, maar op veler verzoek gaan wij opnieuw een danskamp organiseren. Het ‘JDV Danskamp’ zal plaatsvinden van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober en wordt georganiseerd voor show-en wedstrijdgroepen.

Op vrijdag 12 oktober zullen wij rond 16.00u verzamelen bij ‘t Zinkviooltje te Epen. Het precieze programma voor het weekend zelf blijft nog een verrassing, maar de volgende activiteiten staan sowieso op de planning:

  • Workshops van gastdocenten en eigen docenten (ongeveer 2-4 per dag)
  • Bonte Avond challenge
  • Fun activiteiten, denk hierbij aan: JDV Quiz, Filmavond, Speurtocht

Naast allemaal leuke activiteiten, zal ook gekookt, schoongemaakt etc. worden. Daarom zullen er diverse corvee groepen gemaakt worden die om de beurt een bepaalde taak verzorgen.

Op zondag avond vindt de traditionele Bonte Avond plaats! Iedere crew krijgt voor de Bonte Avond een speciale opdracht. Denk bijvoorbeeld aan ‘dansen met stoelen’ of ‘dansen met je ogen dicht’.

Tijdens deze avond zullen de dansers alles aan ouders, familieleden en vrienden laten zien wat zij geleerd hebben tijdens dit danskamp. Deze avond is tevens de afsluiten van het JDV Danskamp.

Kosten

De kosten van het JDV danskamp bedragen €99,- en dit bedrag zal in drie termijnen per automatische incasso worden afgehouden:

  • Incasso eind mei: €33,-
  • Incasso eind juni: €33,-
  • Incasso eind juli: €33,-

Liever in één keer betalen? Overleg hierover met Jeannine.

Inschrijven

Natuurlijk ben je enthousiast geworden en heb je, net als ons, nu al zin in het danskamp. Klik hier voor meer informatie en schrijf je vóór 13 mei in bij jouw coach!