Wedstrijden

Wedstrijden

Over deze dansstijl

Naast dansen in een reguliere les, bieden wij dansers ook de mogelijkheid om deel nemen aan zowel nationale als internationale wedstrijden. Dit kun je als solist of duo doen, maar ook in groepsverband d.m.v. een Wedstrijd Crew!
Solo en/of Duo
Durf jij in je eentje of met iemand anders voor een jury optreden? Ben je competitief en houd je van een uitdaging? Dan ben je aan het goede adres!
Maak volledig zelf je dans en krijg kritische maar positieve verbeterpunten voor je routine. In de trainingen zal de moeilijkheidsgraad langzaam opgevoerd worden.
Wedstrijd Crews
Wedstrijd Crews hebben eigen, strengere trainingen waarin van de dansers verwacht wordt gelijk, met uitstraling en in posities te dansen. In deze trainingen zal diep worden ingegaan op de uitvoering van de passen (goede afwerking, felheid) en ook aandacht worden besteed aan verschillende tricks. Van de dansers wordt verwacht dat zij zoveel mogelijk aanwezig zijn bij trainingen en stukken dans ook buiten de training oefenen.
Verder is het volgen van minimaal één reguliere les/show crew training per week verplicht. Dit, zodat de danser buiten de wedstrijd mix ook andere dansstijlen leert en zo het dansniveau hoog kan houden.Deze teams van circa acht dansers leren een dansroutine aan van enkele minuten, welke wordt aangeleerd op basis van een eigen ontworpen Hiphop-mix. Vervolgens nemen de teams deel aan wedstrijden en verzorgen zij optredens en demo’s.
Dansers komen in een Wedstrijd Crew via een selectie dag of wanneer ze positief opvallen in de les en geselecteerd worden. JDV heeft maar liefst zes Wedstrijd Crews, namelijk: D-Votion (kids), Future (teens), Legacy (teens), Royalty (adults), Unity (adults) en Formation (mixed)!
Back to Top