Workshops

Workshops

JDV dansen in Heerlen

Over deze dansstijl

Zoals u weet, zijn wij Hiphop dansschool JDV uit Heerlen, dé dansschool op het gebied van Kidsdance, Hiphop, Dancehall en Dance Fit in Heerlen en omstreken! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van danslessen in diverse stijlen voor jong en oud. Wij onderscheiden ons door continu te streven naar passie, plezier, kwaliteit en creativiteit.
Ieder jaar verzorgen wij meerdere optredens voor externe partijen en zijn we vaak te vinden op feesten en partijen. Denk hierbij aan Wintertijd Heerlen, Koningsdag, Kidsweekend Heerlen, Magisch Maastricht, de Kunstbende Limburg, prinsenproclamaties, jeugdrevue’s en ga zo maar door. Daarnaast verzorgen wij ook ieder jaar dansworkshops voor diverse onderwijsinstellingen, waaronder basis- en middelbare scholen.
Gezien het aanbieden van een gevarieerd sportprogramma op basis-en middelbare scholen erg belangrijk is, vraag ik graag uw aandacht voor het volgende. Tegen een geringe vergoeding zijn wij namelijk instaat om de perfecte dansworkshop(s) te verzorgen op uw locatie. De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en dragen bij aan het maatschappelijke doel om jongeren voldoende te laten bewegen. Indien u opzoek bent naar diversiteit voor en binnen uw sport/gymlessen, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!
Mail: info@jaysdancevision.nl
Telefoon: 06-45240612
Back to Top