Events

Events

Over deze dansstijl

JDV staat niet alleen bekend om haar vele lessen, ervaren instructeurs en gepassioneerde dansers. Ook zijn wij bekend vanwege onze creatieve en drukbezochte events.
Wij verzorgen namelijk door het jaar heen diverse events voor zowel onze dansers als derden. Denk hierbij aan de jaarlijkse Eindhow, waarbij alle dansers optreden voor een uitverkochte zaal en bevlogen publiek. Dit jaar is het thema ‘Worldwide’! We volgen onze dansers terwijl ze optreden in verschillende landen over de wereld!
Daarnaast kan gedacht worden aan het danskamp voor de show-en wedstrijddansers, waarbij de dansers workshops krijgen van bekende choreografen en dans gerelateerde opdrachten ontvangen. Het danskamp wordt afgesloten met de Bonte Avond, waarbij de dansers aan familie en vrienden laten zien wat ze allemaal geleerd hebben!
Ook organiseren we door het jaar heen workshop dagen! Zo hebben we afgelopen april het event ‘Dance for Oeganda’ gehad, waarmee we geld hebben ingezameld voor het goede doel! Het volgen van workshops is belangrijk voor de ontwikkeling van onze dansers.
Bovendien lopen we ook regelmatig mee in de Heerlense carnavalsoptochten, treden we maandelijks op bij feesten en partijen, verzorgen we dansworkshops voor basis-en middelbare scholen, en ga zo maar door!
Meer weten? Neem gerust contact met ons op!
Back to Top