EK KWALIFICATIE


Op zondag 17 november was het na heel hard trainen eindelijk zover: de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen! Maar liefst drie duo’s en twee wedstrijdcrews hebben keihard gestreden en met succes: twee duo’s en twee crews hebben zich geplaatst voor het EK 2020!

Als eerste was het duo Double Extreme, Fenna & Luuke, aan de beurt. Met hun mix verraste de jury, maar wisten helaas niet in de prijzen te vallen. In de middag was het tijd voor wedstrijd Royalty. De crew heeft de afgelopen weken veel extra trainingen gehad en dat viel de jury ook op: 5de van de 13, en dus gekwalificeerd voor het EK. Wedstrijdcrew Unity wist eveneens een plek op het EK te bemachtigen.

Na de wedstrijdcrews, was het tijd voor de duo’s. Het duo SYNC, Sarah & Lotte, werd 5de van de 11, en heeft zich eveneens geplaatst voor het EK. Als laatste was het duo Stray Girls, Sarah & Chyara, aan de beurt. Dit duo werd 4de en heeft zich dus ook voor het EK geplaatst.

Kortom: het was een zeer succesvolle wedstrijd! Zowel de ouders, dansers als coaches zijn super tevreden met de behaalde resultaten! Keep up the good work en succes met trainen voor de volgende wedstrijd op 19 januari.