Geslaagde ‘Disco’


De carnaval is inmiddels voorbij, maar toch blikken we graag even terug op deze mooie dagen, aangezien het een geweldige carnaval was!

We namen deel aan maar liefst drie verschillende optochten: de Kinderoptocht, de Grote-optocht en de Lichtstoet, allen te Heerlen centrum. Dansend en genietend van het mooie weer, trokken we door de binnenstad en lieten met veel plezier en enthousiasme de mensen langs de kant onze ‘disco-show’ zien. Door het zonnige weer tijdens de eerste twee optochten, waren er erg veel mensen langs de kant, die genoten van onze show. Ook de jury van de Kinderoptocht merkte ons op en beloonde ons met de éérste prijs in de categorie ‘Iereroad-prijzen’. Ondanks het slechte weer, is de Lichtstoet toch doorgegaan en werden wij derde in de categorie ‘Kleine wagens / Grote loopgroepen’! Klik hier om onze dansschool te bekijken in de optochten!

Deze geslaagde optochten waren niet mogelijk zonder de inzet van onze sponsoren: Glazenwasser-en schoonmaakbedrijf W.G. van Graven en Schoonbroodt Staalconstructies : ontzettend bedankt voor jullie inzet!

JDV wil graag iedereen ontzettend bedanken voor de geslaagde carnaval en hopelijk tot volgend jaar!