Geweldige prestatie


Op zaterdag 17 maart was het eindelijk weer zover: wedstrijd-dag! Wedstrijdcrew Queen Beatz, solo Mishardeny en het duo Ilse & Imade namen deel aan de wedstrijd van dansbond UDO. In alle vroegte vertrokken zij naar Raamsdonksveer en met succes!

Als eerste danste solo Mishardeny in de categorie U12. Dit was slechts de tweede keer voor haar, maar zette een mooie performance neer.

Niet veel later was het duo Ilse & Imade aan de beurt. Voor dit duo was dit de eerste keer om als duo op het podium te staan. Na vele trainingen waren de dametjes klaar voor de wedstrijdvloer. Ook zij wisten een goede performance neer te zetten.

Als laatste was het de beurt aan wedstrijdcrew Queen Beatz. In de categorie U12 Beginner/Novice moest Queen Beatz het opnemen tegen maar liefst 13 tegenstanders. De crew heeft hard getraind en wist een geweldige show neer te zetten. Dit bleef niet onopgemerkt door de jury en beloonde hen maar liefst met een tweede plaats! Naast de dansers zelf, waren ook coaches Jeannine en Jesse en natuurlijk alle ouders ontzettend blij met deze geweldige prestatie!

Kortom: het was een super dag en op naar de volgende wedstrijd! Klik hier om de diverse filmpjes van de wedstrijd te bekijken op ons YouTube kanaal.