Grote Club Actie


Na de zomervakantie is het weer zo ver… de Grote Clubactie. Eén keer per jaar is er de Grote Clubactie. Het idee is heel simpel. Leden verkopen loten van €3,- per stuk en van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar JDV. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen.
Door het verkopen van loten, help je JDV aan extra inkomsten. Met dit geld kunnen leuke activiteiten worden georganiseerd.
En dat is niet het enige! Met het verkopen van loten kun jij zelf ook nog prijzen winnen. Het lid dat de meeste loten verkoopt, is superlid van het jaar en zal een JDV-shirt winnen. Ook de nummer twee en drie maken kans op een prijs, te weten bonbons van Visser Chocolade & IJS alsmede Celebrations!
  • Start: Vanaf zaterdag 24 september mag je beginnen met loten verkopen. Je ontvangt een QR code zodra de verkoop start en met deze code kun je de loten verkopen. Ga langs bij familie, vrienden en buren en vraag of ze ook jouw vereniging willen steunen.
  • Verkoop loten vanaf de bank: Bereik ook vrienden en familie die wat verder weg wonen. Stuur ze een WhatsAppje met daarin je persoonlijke verkooplink of de link van jouw vereniging. (vraag je ouders of trainer om je te helpen)