JDV Can Dance


Na lang wachten, is het aftellen nu eindelijk echt begonnen! Zaterdag 17 juni aanstaande vindt JDV Can Dance voor de zesde keer plaats! Met een recordaantal dansers van 72 en twee voorstellingen, belooft het een spetterende editie te worden.

Kaartjes kunnen nog gekocht worden voor € 12,- door te mailen naar info@jaysdancevision.nl! Heb jij nog geen kaartje? Koop hem snel, gezien de kaartjes de deur uitvliegen!

Alle informatie betreffende het tijdschema van de generale repetitie, het tijdschema van JDV Can Dance, kleding etc. staat op onze site op de JDV Can Dance pagina, klik hier!

De laatste puntjes:

  • DANSERS: laat weten dat je meedoet! Na jouw optreden krijg je een presentje en we kunnen alleen met jou rekening houden wanneer je hebt aangegeven dat je meedoet. Geef ook duidelijk aan bij welke special shows je op de vloer zal staan: opening/Kids show/Adults show.
  • Spullen kunnen in de kleedkamer blijven liggen op eigen risico. Waar alleen mensen van onze school hier zullen zijn raden wij toch aan om geen waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten.
  • Tijdens de generale repetitie en op de dag van JDV Can Dance zelf zal Jeannine niet telefonisch bereikbaar zijn. Zorg ervoor dat je vragen van te voren stelt. Uiteraard proberen wij alle informatie zo goed mogelijk online te hebben staan!