JDV Can Dance


Je lesgever heeft het inmiddels vast al met jullie over gehad: JDV Can Dance komt er weer aan! Zaterdag 25 juni zal de uitvoering plaatsvinden vanaf 18.00u. Dit jaar gaan we opnieuw naar de mooie theaterzaal van het Cultuurhuis Heerlen.

Iedere groep van Jay’s Dance Vision zal tijdens deze avond in een showtje laten zien wat ze dit seizoen geleerd hebben. Wat verder nieuw is dit jaar: we gaan onze optocht thema’s opnieuw in het zonnetje zetten. De prijswinnende thema’s ‘Thriller’, ‘Pirates’ en ‘Grease’ zullen in een grotere show uitgevoerd worden en hierbij zullen ook de lesgroepen ingedeeld worden! Verder zal er ook een leuke opening gemaakt worden waarbij alle groepen langskomen. Ivana, Jeannine en Jesse zijn al begonnen met het ‘maken’ van deze opening! Kortom, het belooft een volle dansavond te worden!

Om alles soepel te laten verlopen hebben we extra trainingen gepland en is er dit jaar ook een generale repetitie in het Cultuurhuis: op vrijdag 24 juni vanaf 18.00u. De precieze planning volgt eind deze maand. De planning van de trainingen staat wel al vast.

Het schema voor JDV Can Dance:

  • Za 21 mei: training in Nieuwe Nor
  • Za 4 juni: training in Nieuwe Nor
  • Za 18 juni: training in Nieuwe Nor (inclusief NDC & JDC)
  • Vr 24 juni: generale repetitie in Cultuurhuis va 18u (Sittarderweg 145, Heerlen)
  • Za 25 juni: uitvoering JDV Can Dance va 18u in Cultuurhuis

De indeling voor de trainingen in Nieuwe Nor is als volgt:

  • 14.30u – 15.30u: ‘Pirates’ – Kidsdance, alle Hiphop Kids groepen
  • 15.00u – 16.30u: ‘Grease’ – SDC, Dancehall Teens, alle Hiphop Teens groepen
  • 16.00u – 18.00u: ‘Thriller’ – Hiphop Youth, alle Hiphop Adults groepen, alle Dancehall groepen

Om alles soepel te laten verlopen, vragen we alle dansers zich op te geven wanneer je mee gaat doen aan dit event en aan te geven of je fans meeneemt. Kaartjes zijn goedkoper in voorverkoop:

€6,-  bij bestellen vóór 18 juni, €7,50 aan de deur.

Vanaf gezinslid 3 is toegang gratis, kids onder de 4 jaar gratis toegang, dansers gratis toegang.

Kaartjes bestellen en je aanmelden, kan via het in de les verkregen inschrijfformulier of mailen naar info@jaysdancevision.nl !

Hopelijk tot de 25ste juni!