JDVCD groot succes


Inmiddels is het weer een maandje geleden, maar wat was het een top dag: JDV Can Dance 2017. Met heel veel enthousiasme, plezier en vooral energie hebben vele dansers twee spetterende voorstellingen neergezet. Opnieuw vestigden we een record qua aantal dansers, 75 om precies te zijn! Bovendien was het de eerste keer dat er twee voorstellingen waren. Om nog lekker te kunnen nagenieten van deze top dag en de dansers nog eens in actie te zien, zijn de meeste filmpjes op ons YouTube kanaal geplaatst:

Helaas zijn tijdens de middagvoorstelling enkele optredens niet opgenomen wegens technische problemen; onze excuses voor het ongemak.

Helaas speelt YouTube niet alle filmpjes af wegens muziekrechten. Wanneer er één nummer in de show zit waar men moeilijk over doet, wordt het volledige filmpje geblokkeerd. Soms kan het wel via de een laptop gekeken worden, maar niet via een telefoon. Hier kunnen we helaas niks aan doen, maar indien je toch graag het filmpje wil zien, stuur een mailtje naar Jeannine door hier te klikken.