Jurymoment


Op vrijdag 21 mei 2021 vond wederom een jury moment plaats met dit keer niemand minder dan Hiphop Unite jurylid Andreas en wat was het een ongelofelijk succes!
De avond begon rond 18.00u met de duo’s. De duo’s waren al enige weken hard aan het trainen voor dit jurymoment. In tegenstelling tot onze crews, bedenken de duo’s hun routine zelf. Hierbij zijn creativiteit, muziekgevoel en passie essentieel. De duo’s Naomi & Jesse, Britt & Ayla, Sanne & Maisha, Lotte & Sarah en Luuke & Fenna hebben keihard gedanst en zichzelf van hun beste kant laten zien. Andreas was dan ook erg te spreken over de duo’s en gaf diverse tips voor verbetering.
Nadat de duo’s gedanst hadden, was het tijd voor de crews! Ook de crews hebben in de voorbij weken ontzettend hard naar dit moment toe-getraind. Van posities onder de knie krijgen, tot de mix afwerken tot trainen op uitstraling: overal was aan gedacht. Het resultaat en de gekregen feedback zijn dan ook lovend. Zowel Future, als Fresh Fire, als Royalty, als Unity als Formation hebben het ontzettend goed gedaan. De coaches zijn razend enthousiast over de geleverde motivatie, inspanning en commitment van de dansers; ga zo door!
Naast onze duo’s en crews van feedback te voorzien, heeft Andreas ook een korte maar krachtige Locking workshop verzorgd welke goed in de smaak viel bij onze dansers.
Kortom: het was een geslaagde avond! Dansers en Andreas: onwijs bedankt voor jullie inzet en enthousiasme. Op naar het volgende jurymoment!
P.S. Het jurymoment heeft volledig plaatsgevonden conform de corona-richtlijnen m.b.t buitensport onder de 27 jaar.