LOTTE MOUREAU


Hallo allemaal,

Mijn naam is Lotte Moureau. Ik ben 16 jaar en sinds september 2019 ben ik student op het Vista College te Heerlen. Op het Vista College volg ik de opleiding ‘Marketing & Communicatie’ met als uitstroom richting evenementenorganisatie. De opleiding bestaat zowel uit het volgen van reguliere vakken op school als ervaring op doen in de praktijk. Vanuit de opleiding moet ik derhalve dit jaar een aantal uur werkervaring op doen en daarom werk ik sinds een aantal weken bij JDV!

Ik heb gekozen om mijn werk-ervaringsuren bij JDV op te doen, omdat ik al meerdere jaren bij JDV in de wedstrijd groep Royalty dans. Gedurende de afgelopen jaren heb ik goed gekeken naar wat er allemaal komt kijken bij het ‘goed laten draaien’ van JDV. Daarnaast vind ik dat JDV uit een heel leuk team bestaat en wilde ik hier graag onderdeel van uitmaken. Gedurende de afgelopen jaren heb ik ook van dichtbij gezien welke evenementen en activiteiten JDV zowel organiseert als verzorgt.  Zo wordt er onder andere een jaarlijkse eindshow opgevoerd, jaarlijkse deelname aan de carnavalsoptochten en diverse workshops georganiseerd. Al voordat ik aan mijn studie aan het Vista College begon wist ik dat ik graag bij JDV wilde meelopen!

Inmiddels heb ik een aantal uur meegeholpen bij JDV en heb een hele goede en vooral positieve indruk gekregen, voornamelijk van de manier waarop zaken georganiseerd worden. Afspraken worden duidelijk gecommuniceerd en vastgelegd, en ik kan de theorie die ik op school heb geleerd toepassen in de praktijk.

Het werk voor JDV is heel variërend waardoor ik steeds met verschillende zaken bezig ben en ik dus leer om met verschillende zaken tegelijkertijd om te gaan. Ik vind het heel waardevol om bij JDV mijn werk-ervaringsuren te mogen doorlopen en ik ben JDV hier dan ook dankbaar voor.

Liefs, Lotte

Heb jij ook interesse om stage te lopen bij JDV? Neem gerust contact met ons op, klik hier!