Sponsor worden


Ieder jaar organiseren we diverse events. Zonder de steun van onze sponsoren kunnen evenementen niet georganiseerd worden. Wij hebben diverse sponsoren, die volledig op willekeurige en vrijblijvende basis een bijdrage leveren aan onze school.

Sponsoring kan op verschillende gebieden gebeuren, zowel op financieel als materieel gebied. Zo worden onze carnavalsoptochten mede mogelijk gemaakt door Glazenwasser-en Schoonmaakbedrijf W.G. Van Graven en Schoonbroodt bv, Staalconstructies. Deze twee sponsoren zorgen ervoor dat de wagen gebouwd wordt, de wagen en de stoet van dansers Heerlen centrum vrolijk in pareert, de wagen er gedurende de optochten tiptop uitziet en nog veel meer!

Naast de carnavalsoptochten, zijn er nog een aantal evenementen waar sponsoring op van toepassing kan zijn. Denk vooral aan JDV Can Dance. Het logo van uw bedrijf kan geprojecteerd worden op het scherm dat tijdens het dansen op de achtergrond te zien is, op de site vermeld worden, op alle JDV Can Dance briefjes etc.

Bovendien, u kunt ook sponsor worden van JDV, onafhankelijk van een bepaald evenement. Denk hierbij aan het logo op onze site en vermelding in onze mails en briefjes. Ook op posters en banners die worden neergezet bij onze evenementen en optredens kan uw logo worden bedrukt. Wij hebben in het verleden optredens verzorgd tijdens Koningsdag, de heropening van Winkelcentrum T’ Loon, de Sjpasmusical, verschillende carnavalszittingen en nog veel meer.

Overweegt u om sponsor te worden? Informeer gerust naar de voorwaarden en tarieven. Sponsoring is geheel vrijblijvend en af te stemmen naar uw wensen.

Voor meer informatie, neemt contact met ons op!

Jeannine Crapels
M: 06 45 24 06 12
info@jaysdancevision.nl