JDV VAN START


Beste JDV’ers,

We hopen dat iedereen gezond is en het naar omstandigheden goed maakt. Het blijft een zware tijd en onze gedachte gaan dan ook uit naar zorgmedewerkers en mensen die dierbaren verloren hebben. Lees aub het onderstaande aandachtig door, leuk nieuws over onze lessen!

Let op: dit gaat in per 18 mei. In de week van 11 mei zullen we geen lessen geven.

We hebben goed nieuws! Zoals jullie wellicht al hebben vernomen, heeft het Kabinet besloten dat we buiten begeleid mogen sporten, indien bij sporters van 12 jaar en ouder minimaal 1.5 meter afstand gehouden wordt. Om dit mogelijk te maken, hebben we gezocht naar een geschikte locatie: een plek waar we geen geluidsoverlast veroorzaken, beschikken over genoeg ruimte en geen ‘publiek’ zullen krijgen.

Locatie
Koekoeksweg 2: aan de overkant van Weltania.
De locatie beschikt over een verhard veld en genoeg parkeermogelijkheden.

Richtlijnen
Om de spreiding van het virus tegen te gaan, willen we voorzichtig starten:

  • ALLE lessen gebeuren met dansers die 1,5 meter van elkaar af staan, er zullen lijnen en vlakken op de grond worden getaped waarin de dansers kunnen staan.
  • Er zal ook een ‘wachtruimte’ worden gemaakt, zodat na afloop van de les een wissel op afstand kan worden gerealiseerd. Volg hiervoor de instructies van de lesgever.
  • Ouders die blijven kijken verzoeken we 1,5 meter afstand in acht te nemen.
  • Heb je verkoudheidsklachten of andere klachten die gerelateerd zijn aan het virus: blijf dan thuis.

En verder:

  • Bij slecht weer zal de les online doorgaan. Hierover zal 2 uur van te voren worden gecommuniceerd in de les-groepsapp. Laat het ons aub weten wanneer je niet in de groepsapp zit!
  • Vanzelfsprekend zal er geen kleedkamer, water en toilet op locatie zijn, houd hier rekening mee: zorg dat je je sportkleren al aan hebt en voldoende drinken bij je hebt.
  • Aangezien het op afstand dansen moeilijk is voor posities in wedstrijdgroepen, trainen deze groepen slechts 1 uur per week.

Zoals het er nu naar uitziet, zullen onze lessen per september zoals vanouds in onze binnenlocaties plaatsvinden. Hier kijken we enorm naar uit en zullen we dan ook flink vieren! Veel dansscholen in Nederland hebben zich verenigd via dansondernemers.nl om te overleggen met de regering over een protocol. Wanneer dit aan de nodige eisen voldoet, is het mogelijk dat we onze deuren eerder kunnen openen! Hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Lesrooster
Vanwege het coronavirus zullen wij een ander lesrooster hanteren dan gebruikelijk. Klik hier voor meer informatie

Contributie
Net als andere sport-ondernemers, zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Zoals de meesten wel hebben gemerkt, hebben we net als in maart als april geen contributie geïncasseerd. De online lessen vinden we erg gezellig en het is daarnaast erg leuk om zo in contact te blijven. Daarom hebben we de online lessen als een ‘gratis’ service aangeboden en we vinden het dan ook super dat zoveel dansers telkens inloggen om lekker samen te dansen vanuit thuis!

Meer informatie over de tarieven is per mail gecommuniceerd naar alle leden. Heb je geen mail ontvangen? Klik hier!

Tenslotte willen we jullie bedanken voor veel begrip in deze onwerkelijke situatie en jullie enthousiasme online. We zien jullie snel weer, in real life!! Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op!