Wedstrijd succes


Op zondag 7 mei reisden onze wedstrijd crews en het duo Sarah & Lotte af naar Veldhoven voor UDO DanceAdventure! Na vele voorbereidingen, veel zweet en vooral hard werken, was iedereen klaargestoomd om flink te knallen.

Het duo Sarah & Lotte was als eerste aan de beurt. In de categorie Under 16 Advanced namen zij het op tegen diverse tegenstanders. Het duo zette een vette show neer en ook de jury was erg onder de indruk en beloonde het duo met een eerste prijs!

In de late ochtend verzamelde wedstrijdcrew Queen Beatz zich. Voor de meesten van dit team was dit de allereerste wedstrijd, maar gelukkig was daar op het podium niet veel van te merken. De dames lieten een super mooie show zien en dat bleef door de jury niet onopgemerkt. In de categorie Under 12 Beginners behaalden zij maar liefst de eerste prijs!

Als laatste was het de beurt aan wedstrijdcrew The Legends. Ook zij wisten een goeie performance neer te zetten en gingen naar huis met een tweede plek in de categorie Under 16 Novices & Intermediate!

Wij willen alle dansers feliciteren met het behalen van dit geweldige resultaat. Dit is een mooie start voor nog meer mooie resultaten! Ook de coaches Jeannine en Jesse zijn erg tevreden en zijn inmiddels al weer druk in de weer met de crews en het duo.